Apakah Beza Original VS Fake Pink Lady?

Macam mana nak tahu beza pink lady original vs fake? Mesti ramai yang risau jika terbeli yang fake atau tiruan kan. Berhabis ratusan ringgit tapi tiada kesan. Inilah yang terjadi kepada pelanggan Zira! Akhirnya terpaksa keluarkan kos lagi semata-mata untuk dapatkan yang ORIGINAL. Jadi, sebelum anda ditipu dengan produk fake, zira kongsikan tips yang wajib anda tahu sebelum buat pembelian.

Ada beberapa cara untuk kenalpasti antaranya packaging terbaru 2020, tulisan pada kapsul, product verification code, dan maklumat penghantar. Buat makluman semua, pihak HQ tidak lagi mengeluarkan packaging lama (kotak sahaja). Sekiranya ada lagi dijual di mana-mana termasuk kedai jamu bermakna jelas sekali itu adalah fake atau tiruan!

Yang ORIGINAL adalah kotak beserta bag leather didalamnya sahaja!

pink lady original vs fake

Susunan Tulisan Pink Lady Pada Kapsul Original

kapsul pink lady original

KAPSUL BARU! Tulisan PINK LADY dalam keadaan melintang

Semak ‘PRODUCT VERIFICATION CODE’ Yang Tertera di Kotak Pink Lady

Untuk memastikan kesasihan original juga boleh melalui semakan Product Verification Code yang tertera di kotak. Anda gores dibahagian yang tertera ‘SCRATCH HERE‘ dan dapatkan serial code. Kemudian anda pergi ke laman web www.pinklady.com.my/verify . Masukkan serial code dan klik ‘VERIFY‘. Anda akan diberikan no. ref (rujukan) untuk semak sama ada ianya sama seperti yang tertera di kotak pink lady tadi. Jika ianya sama, ia terbukti adalah original. Anda diminta untuk masukkan nama dan no. tel untuk mengesahkan anda adalah pemilik produk tersebut.

verify code pink lady original

verify code pink lady original 1

Semakan Maklumat Penghantar Parcel

Kini pihak HQ menggunakan NINJA VAN sebagai kurier utama untuk penghantaran produk pink lady. Anda boleh memastikan ianya adalah original melalui maklumat penghantaran. Lihat di parcel dan semak nama penghantar adalah daripada HEIDI EMPIRE TRADING SDN BHD. Ini adalah syarikat sah pengedar Pink Lady HQ.

 

parcel dari hq pink lady

Sekiranya anda was-was, dapatkan daripada Zira sekarang. Zira adalah STOKIS SAH HQ berdaftar ID 27299. Rekod sekarang ini telah berjaya menguruskan LEBIH 800 TEMPAHAN di seluruh malaysia dan telah bantu ramai wanita yang memerlukan pink lady ini dan capai impian mereka!

zira-pinklady-card

 

Ada jaminan pulangan wang 300% sekiranya anda tidak menerima pink lady yang ORIGINAL dan TERBARU dari HQ!

Jadi, dah tahu nak beza original vs fake pink lady? Jom dapatkan Pink Lady Terbaru dari Zira sekarang! Zira akan bagi tips-tips penting lain yang perlu diberi perhatian. 100% konsultansi percuma. Boleh tanya apa sahaja yang masih kurang jelas. Ikut tips dan konsisten. Tak habis sebotol lagi tapi dah nampak kesan!

zira stokis pink lady original hq

NAZIRAH (ID 27299)

STOKIS SAH PINK LADY HQ

zira whatsapp

Komen

error:
FREE 1X FACIAL SHEET MASK (LIMITED)
WhatsApp chat