Cara makan Pink Lady pada waktu yang betul dapat memberi keberkesanan yang optimum atau terbaik. Jadi, zira sangat sarankan ikut tips penggunaan yang diberikan. Apabila ikuti dengan konsisten, anda dapat rasai kesan perubahan pada diri sepantas 4 hari!

Jadi jangan culas terhadap tips-tips yang diberikan dibawah ini supaya anda dapat kesan yang diinginkan.

3 TIPS PENGAMBILAN PINK LADY

1) Kenapa perlu makan selepas sarapan atau makan tengah hari?

Cara Makan Pink Lady

Sebab pada waktu tersebut badan kita tengah ada tenaga dan aktif. Elakkan sebarang jenis kafein sebab ia boleh melambatkan proses penyerapan ke dalam badan. Jika nak mengambilnya boleh tetapi pastikan air kosong anda mencukupi sebanyak 3 liter sehari mengikut berat badan (setiap 25kg berat badan = 1 liter)

2) Elakkan air kelapa

Air Kelapa

Air kelapa dapat meneutralkan semula apa yang kita makan. Jadi, bila mengambil pink lady dan selepas itu terminum air kelapa, ia tidak memberi apa-apa kesan pada tubuh kita. Jadi, ia suatu pembaziran andai ambil apa jua suplemen sekalipun.

3) Minum air susu atau soya untuk mempercepatkan penyerapan dalam badan

Susu Soya

Kacang soya atau kedelai merupakan jenis kekacang yang mempunyai pelbagai jenis khasiat. Ada penelitian menyatakan dengan pengambilan makanan berprotein tinggi seperti makanan berasaskan kacang soya seperti tahu, tempe dan susu kacang soya mampu membuatkan payudara sihat dan tegang.

Soya termasuk dalam kategori makanan yang dapat meningkatkan kadar hormon termasuk estrogen dan prolaktin yang secara langsung dapat memperbesar ukuran dan bentuk jaringan payudara.

TIPS KURUS BERSAMA PINK LADY

Mesti terkejut kan sebab rata-rata pelanggan kami bukan sahaja dapat memantapkan payudara dan punggung tapi juga penyusutan berat badan. Ia bukan sama sekali sejenis ubat kurus. Fungsi utama pink lady ini adalah membuatkan bentuk badan anda menjadi ideal, seksi dan bertambah seri. Secara automatik yang gemuk boleh kurus dan yang kurus boleh jadi makin berisi. Itulah kelebihan 100% herba yang terdapat didalamnya.

Tips Kurus

Jadi, ambil perhatian beberapa tips ini supaya dapat kesan yang cepat.

Amalkan “Clean Diet”

Apa itu “clean diet”? Clean diet adalah makan makanan yang segar yang tidak diproses (nuggets,sosej,keropok & etc) seperti sayur-sayuran, buah-buahan. Lebihkan protein seperti ikan, ayam di dalam setiap sajian hidangan.

  • Banyakkan makan buah-buahan yang kaya dengan vitamin c
  • Kurangkan pengambilan gula
  • Kurangkan makan makanan berminyak
  • Kehidupan yang aktif dan sihat
  • Makan malam sebelum jam 7 malam
  • Air kosong wajib minima 3 liter mengikut berat badan
  • Kurangkan kopi, teh, teh hijau, nescafe, coklat, milo, air gas dan kelapa

Jadi, apa tunggu lagi. Dapatkan Pink Lady Terbaru dari Zira sekarang! Zira akan bimbing cara pemakanan yang betul serta tips-tips penting lain yang perlu diberi perhatian. 100% konsultansi percuma. Boleh tanya apa sahaja yang masih kurang jelas.

cta-pinklady

Nak Tahu Beza Original & Fake Pink Lady? Klik sini 👉 BEZA ORIGINAL FAKE

Nak Tahu 13 Khasiat & Kebaikan Pink Lady? Klik sini 👉 KHASIAT & KEBAIKAN

Nak Tahu 7 Herba Yang Ada Dalam Pink Lady? Klik sini 👉 KANDUNGAN BAHAN

Nak Tahu Soalan Lazim Pink Lady? Klik sini 👉 SOALAN LAZIM

Nak Tengok Testimoni Dari Pelanggan Zira Sendiri? Klik sini 👉 TESTIMONI

Klik sini jika mahu ke 👉 LAMAN UTAMA

Komen