Bagaimana Cara Makan Pink Lady Yang Betul?

Cara makan Pink Lady dengan betul dapat memberi keberkesanan yang optimum atau terbaik. Jadi, zira sangat sarankan ikut tips penggunaan yang diberikan. Apabila ikuti dengan konsisten, anda dapat rasai kesan perubahan pada diri sepantas 4 HARI!

Jadi jangan culas terhadap tips-tips yang diberikan dibawah ini supaya anda dapat kesan yang diinginkan.

 Air kosong wajib 3liter sehari
 Lebihkan buah-buahan & sayuran
Lebihkan soya @ susu

3 TIPS CARA MAKAN PINK LADY

1) Kenapa perlu makan 2 biji selepas sarapan atau makan tengah hari?

cara makan pink lady

cara makan pink lady bersama susu soya

Sebab pada waktu tersebut badan kita tengah ada tenaga dan aktif. Pink Lady adalah herba dan jika ambil sebelum makan nanti mual dan muntah.  Waktu terbaik adalah 30min-45min selepas sarapan (Antara pukul 7-9 pagi). Kalau tak boleh nak telan, boleh bukak kapsul dan kacau serbuk di dalam air soya. Elakkan sebarang jenis kafein sebab ia boleh melambatkan proses penyerapan ke dalam badan. Jika nak mengambilnya boleh tetapi pastikan air kosong anda mencukupi sebanyak 3 liter sehari mengikut berat badan (setiap 25kg berat badan = 1 liter)

2) Elakkan air kelapa

detoks air kelapa

Air kelapa dapat meneutralkan semula apa yang kita makan. Jadi, bila mengambil pink lady dan selepas itu terminum air kelapa, ia tidak memberi apa-apa kesan pada tubuh kita. Jadi, ia suatu pembaziran andai ambil apa jua suplemen sekalipun.

3) Minum air susu atau soya untuk mempercepatkan penyerapan dalam badan

cara makan bersama susu soya

Kacang soya atau kedelai merupakan jenis kekacang yang mempunyai pelbagai jenis khasiat. Ada penelitian menyatakan dengan pengambilan makanan berprotein tinggi seperti makanan berasaskan kacang soya seperti tahu, tempe dan susu kacang soya mampu membuatkan payudara sihat dan tegang.

Soya termasuk dalam kategori makanan yang dapat meningkatkan kadar hormon termasuk estrogen dan prolaktin yang secara langsung dapat memperbesar ukuran dan bentuk jaringan payudara. Anda juga boleh menggunakan susu full cream.

TIPS KURUS BERSAMA PINK LADY

Mesti terkejut kan sebab rata-rata pelanggan kami bukan sahaja dapat memantapkan payudara dan punggung tapi juga penyusutan berat badan. Ia bukan sama sekali sejenis ubat kurus. Fungsi utama pink lady ini adalah membuatkan bentuk badan anda menjadi ideal, seksi dan bertambah seri. Secara automatik yang gemuk boleh kurus dan yang kurus boleh jadi makin berisi. Itulah kelebihan 100% herba yang terdapat didalamnya.

cara makan pink lady untuk kurus

Jadi, ambil perhatian beberapa tips ini supaya dapat kesan yang cepat.

Amalkan “Clean Diet”

Apa itu “clean diet”? Clean diet adalah cara makan makanan yang segar yang tidak diproses (nuggets,sosej,keropok & etc) seperti sayur-sayuran, buah-buahan. Lebihkan protein seperti ikan, ayam di dalam setiap sajian hidangan.

  • Banyakkan makan buah-buahan yang kaya dengan vitamin c
  • Kurangkan pengambilan gula
  • Kurangkan makan makanan berminyak
  • Kehidupan yang aktif dan sihat
  • Makan malam sebelum jam 7 malam
  • Air kosong wajib minima 3 liter mengikut berat badan
  • Kurangkan kopi, teh, teh hijau, nescafe, coklat, milo, air gas dan kelapa

tips air kosong pink lady

 

tips buah-buahan pink lady

TIPS GEMUK / BERISI BERSAMA PINK LADY

Anda perlu tukar sahaja waktu jadual makan pinklady ini iaitu dari pagi ke malam. Selepas sahaja makan malam, ambil 2 biji dan terus makan seperti biasa. Pada keesokannya, anda akan mudah lapar dari biasa. Hormon setiap manusia adalah berbeza. Boleh jadi anda dapat hasil yang berlawanan daripada yang diinginkan. Sila whatsapp zira untuk tukar cara makan.

2 TIPS BONUS CARA MAKAN!

  1. Sebelum ambik pink lady, minum air kelapa dahulu untuk DETOKS! Puasa sehari dari supplement, esoknya baru mula makan pink lady untuk singkirkan toksin (minum sekali sahaja sebelum mula makan pink lady)
  2. Setiap hari bancuh lemon suam atau sejuk sejam sebelum makan pink lady untuk singkirkan toksin

Tips bonus ini jika tak mahu buat pun tak apa, tapi penting untuk buang toksin sebelum makan apa jua suplimen.

*Bila demam/datang period, sila STOP makan! Sebab ia tak memberi kesan pada waktu ini. Jadi anda hanya akan membazir sahaja bila makan pink lady. Bila period dah berhenti, boleh sambung makan semula seperti biasa.

 

kesan makan pink lady

3 PERINGKAT RAWATAN PINK LADY

Sesiapa yang makan Pinklady degan cara makan yang betul korang akan rasa 3 peringkat ni:-

Bulan 1 : buang toksik
Bulan 2: stabilkan hormon
Bulan 3: repair balik

Jadi sesiapa yang dapat kesan macam mual-mual ke, jerawat naik ke, period tetiba tak datang ke, period kerap datang ke tu normal dalam proses pembaik pulih. Oleh itu kesan maksimum pinklady adalah selama 3 bulan ke atas.

Setiap orang badan tak sama, jadi kesan pink lady tak sama bagi setiap orang.

Rawatan 30 hari pertama:
Pinklady berfungsi mencuci badan dari segala toksin (detox) dan minyak minyak dalam perut..

Rawatan 30 hari kedua:
Tahap hormon estrogen dan kolagen anda akan berada dalam keadaan terbaik

Rawatan 30 hari seterusnya:
Badan anda akan berubah ke bentuk paling ideal dan paling sexy

 

KENAPA MAKAN PINK LADY PERLU IKUT PANTANG LARANG?

Sebab suplimen ibarat baja kepada badan kita, bila kita tabur baja dalam badan untuk kita dapatkan badan yang sihat tapi pada masa yang sama kita tak amal kan pantang larang, maka susah lah suplimen tu nak bertindak dalam badan kita.

Cuba awak tabur baja dekat pokok bunga, lepas tu awak letak sampah pula dekat pokok bunga tu, rasa-rasa nya berkesan tak?

Kami nasihatkan supaya berhenti pengambilan minuman/makanan kafien:

  • Kopi (nescafe, dll)
  • Alkohol
  • Coklat
  • Koko (Milo, dll)
  • berkarbonat (bergas)
  • Minuman penambah tenaga (Livita, Red Bull, dll)
  • Teh

kerana ia akan jejaskan khasiat pink lady dalam badan.

Boleh ambil, tapi hasil yang ada inginkan lambat nak capai.

Jika anda jaga pantang larang masa pengambilan pink lady, buat ‘clean diet’ dan senaman untuk hasil yang mengancam dan menawan, sudah pasti cik abang akan tertawan!

 

DAH MAKAN SEBOTOL TAPI TAK ADA KESAN LANGSUNG?

Ada yang zira dapat maklumbalas dari customer yang dah habis consume sebotol Pink Lady kesan nya tak ada langsung! Ape ni? Kata kesan dalam masa 2 minggu. Tapi ni dah habis sebotol tapi masih tak nampak apa-apa kesan pada badan.

Kesan Pink Lady mengikut hormon badan masing-masing, ada yang sebulan dua baru nampak kesan, ada yang 2-3 hari dah nampak kesan. Untung la kan siapa yang makan 2-3 hari dah nampak kesan?

Okay, apa kata kita review sikit kenapa dah consume 1 botol 2 botol tapi kesan TAK ADA!

1. Kurang minum air kosong.

Penting air untuk badan kita memproses segala jenis khasiat dan supplement yang kita ambil. Dan juga penting untuk perjalanan darah kita.

2. Pengambilan Minuman Berkafein dan Bergas

Kafein is a big NO semasa consume Pink Lady. Kafein boleh menghapuskan khasiat Pink Lady dari serap ke dalam badan kita! Ruginya beli suplimen mahal-mahal lepastu pagi-pagi masih nak minum kafein lagi. Minuman bergas ni dah tentu la tak baik untuk kesihatan. Kandungan gula tinggi.

3. Detox
Kebiasaannya ada maklumbalas yang kami dapat pada permulaan consume Pink Lady akan mengalami pening, mual dan sakit kepala. Ada juga perubahan seperti cepat berpeluh. Naik jerawat dan sebagai nya. Pada peringkat ini Pink Lady bertindak sebagai Detox untuk badan korang dan singkir kan toksin dalam badan.

4. Pengambilan lebih dari 1 suplimen pada masa yang sama.
Ramai juga yang suke consume 3, 4 jenis suplimen serentak. Ini akan menyebab kan darah kita jadi pekat dan akan membebankan buah pinggang kita nanti. Pink Lady dah All in 1 dah tak perlu beli supplement lain dah.

5. Pengambilan Pink Lady bersama ubat doktor.
Biasanya zira akan nasihat anda jika anda sedang mengambil ubat doktor, untuk jarak akan waktu 1 hingga 2 jam pengambilan Pink Lady dan juga ubat doktor. Atau kalau sakit kronik jgn consume Pink Lady.

6. Senaman ringan 30 minit sehari
Ini penting untuk mereka yang nak kuruskan badan dengan Pink Lady. Sayang, Pink Lady ni bukan ubat kurus tau. Tetapi boleh bantu anda untuk kurus!

 

Dah tahu cara makan yang betul dan berkesan? Jom dapatkan Pink Lady Terbaru dari Zira sekarang! Zira akan bagi tips-tips penting lain yang perlu diberi perhatian. 100% konsultansi percuma. Boleh tanya apa sahaja yang masih kurang jelas. Ikut tips dan konsisten. Tak habis sebotol lagi tapi dah nampak kesan!

zira stokis pink lady original hq

NAZIRAH (ID 27299)

STOKIS SAH PINK LADY HQ

whatsapp zira pink lady

Komen