Mesti ramai nak tahu kan apa kandungan bahan di dalam pink lady ni? Bahan-bahan yang digunakan terdiri daripada 100% herba terpilih yang khusus untuk membantu wanita mendapatkan bentuk badan yang ideal, seksi dan berseri!

Tiada lagi produk yang menggunakan formulasi terbaik seperti ini dimana-mana sekalipun. Zira lihat ramai wanita yang menggunakan pink lady akan membuat pembelian berulang disebabkan keberkesanannya sangat mengujakan. Boleh kata memang berkesanlah!

Khasiat setiap bahan-bahan ini seperti berikut :

FENUGREEK (Halba)

fenugreek

Mengurangkan kolestrol agar tidak terkena serangan jantung dan stroke. Membantu untuk mengurangkan penyakit kulit seperti ruam, bisul, luka, dan lain-lain. Menurunkan kadar gula dalam darah. Melegakan dari anemia, insomnia. Membersihkan kulit wajah agar terlihat lebih segar dan sihat. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

MEXICAN WILD YAM

mexican

Melegakan senggugut, PMS (premenstrual syndrome). Meningkatkan tenaga dan rangsangan seksual. Membesarkan payudara. Melegakan sakit otot dan saraf dari kesakitan.

OAT GRASS

oatgrass

Membantu untuk mengurangkan risiko dari penyakit ‘Arthritis’ iaitu penyakit sendi. Melegakan tekanan, kemurungan, keletihan, jantung berdebar-debar, sakit kepala dan simptom-simptom menopause. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

PACIFIC KELP

pacifickelp

Membakar lemak dalam badan. Menyihatkan rambut dan kulit. Meningkatkan tenaga. Menenangkan fikiran. Membantu untuk tidur lena. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

FENNEL

Menguatkan tulang. Mengurangkan tekanan darah tinggi, kadar kolesterol, risiko kanser. Tingkatkan imunisasi, metabolisme dan estrogren dalam badan. Mencegah sembelit dan membantu mengurangkan sakit dari cirit-birit. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

PEURARIA MIRIFICA

pueraria

Membantu untuk mengurangkan risiko menopause. Menguatkan rangsangan seksual dan menambahkan cecair di faraj. Membantu untuk mengurangkan dari risiko penyakit osteoporosis. Melawan penuaan agar awet muda. Membesarkan payudara. Melindungi kulit dari kedutan. Mengurangkan berat badan.

ALEPPO OAK (Manjakani)

aleppo

Mengurangkan keputihan. Mengetatkan otot faraj. Merawat kulit kering dan berminyak. Menyihatkan mata dan awet muda.

cta-pinklady

Nak Tahu Beza Original & Fake Pink Lady? Klik sini 👉 BEZA ORIGINAL FAKE

Nak Tahu Cara Makan Pink Lady Yang Betul & Terbaik? Klik sini 👉 CARA MAKAN

Nak Tahu 13 Khasiat & Kebaikan Pink Lady? Klik sini 👉 KHASIAT & KEBAIKAN

Nak Tahu Soalan Lazim Pink Lady? Klik sini 👉 SOALAN LAZIM

Nak Tengok Testimoni Dari Pelanggan Zira Sendiri? Klik sini 👉 TESTIMONI

Klik sini jika mahu ke 👉 LAMAN UTAMA

Komen