Apakah Kandungan Bahan Pink Lady?

Mesti ramai nak tahu kan apa kandungan bahan di dalam pink lady ni? Bahan-bahan yang digunakan terdiri daripada 100% herba terpilih yang khusus untuk membantu wanita mendapatkan bentuk badan yang ideal, seksi dan berseri!

Tiada lagi produk yang menggunakan formulasi terbaik seperti ini dimana-mana sekalipun. Zira lihat ramai wanita yang menggunakan pink lady akan membuat repeat order disebabkan keberkesanannya sangat mengujakan. Boleh kata memang berkesanlah!

Info setiap bahan-bahan ini adalah seperti berikut :

PUERARIA MIRIFICA (Bidadari Putih)

pueraria mirifica kandungan bahan pink lady 1

 

Pokok herba ini banyak ditemui di Malaysia, Thailand dan Indo China. Ianya sejenis tumbuhan herba yang menpunyai batang berkayu. Ia biasanya tumbuh secara liar di hutan hujan tropika pada ketinggian lebih kurang 150 kaki dari aras laut. Tumbuhan ini membiak dengan 2 cara, iaitu biji benih dan keratan akar (pecahan akar). Ubinya digunakan dalam perubatan tradisi dan bewarna putih.

Pueraria Mirifica merupakan tumbuhan herba yang sangat terkenal dengan khasiatnya yang pelbagai khususnya untuk wanita. Ia bertindak dari dalam bertujuan menyerlahkan kecantikan dan kesihatan dalaman serta luaran yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki.

Kelebihan utama Pueraria Mirifica adalah menyeimbangkan hormon estrogen untuk memelihara ciri-ciri kewanitaan seorang wanita, hormon estrogen merupakan kunci utama didalam kesuburan seorang wanita. Ia menyerlahkan sifat kewanitaan serta membantu dalam membentuk tubuh badan wanita.

Yang paling menarik sekali adalah ia juga mampu menganjalkan kembali payudara yang telah kendur akibat daripada proses penuaan. Payudara akan menjadi lebih pejal & mantap menjadikan anda kelihatan lebih muda berbanding usia sebenar. Selain itu, ia bertindak sebagai agen anti-penuaan di mana ia dapat membantu mengurangkan masalah kedutan pada kulit dengan menegangkan & menghaluskan struktur kulit. Kedutan pada kulit akan berkurangan dengan berkurangnya garis-garis halus, sekaligus menjadikan anda tampak jadi lebih muda.

ALEPPO OAK (Manjakani)

aleppo oak kandungan bahan pink lady

Manjakani sangat sinonim bagi wanita terutama bagi mereka yang sudah berkahwin dan mempunyai anak. Ini kerana, khasiatnya sangat hebat untuk kesihatan wanita.

Manjakani atau dikenali juga dengan nama majuphal (dalam perubatan tradisi india), Mazu, Turkish gall di timur tengah dan pelbagai nama lain lagi biasanya diperoleh dari pokok Aleppo oak (Quercus infectoria). Namun, di Malaysia, manjakani biasanya dijumpai pada pokok Mempening.

Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran. Ia mampu merawat keputihan, mengetatkan otot faraj, merawat faraj berbau, pencegah barah payudara dan rahim, mencantikkan payudara, merawat kulit berminyak, menyihatkan mata dan buatkan anda awet muda.

Lihat 13 Kebaikan Dan Khasiat Pink Lady.

Jadi, dah tahu kandungan bahan pink lady ini sememangnya terbaik. Apa tunggu lagi, dapatkan Pink Lady Terbaru dari Zira sekarang! Zira akan bagi tips-tips penting lain yang perlu diberi perhatian. 100% konsultansi percuma. Boleh tanya apa sahaja yang masih kurang jelas. Ikut tips dan konsisten. Tak habis sebotol lagi tapi dah nampak kesan!

zira stokis sah pink lady hq

NAZIRAH (ID 27299)

STOKIS SAH PINK LADY HQ

zira whatsapp

Komen

error:
FREE 1X FACIAL SHEET MASK (LIMITED)
WhatsApp chat