Berapa Harga Pink Lady 2022?

Hi, Zira nak kongsikan Harga Pink Lady 2022. Mesti ramai yang tertanya-tanya berapa harga sebotol kan dan dalam ada berapa biji.

Dulu pernah heboh sekejap dengan penjualan trial atau percubaan iaitu kapsul yang dijual dalam bentuk “loose”. Hingga kini pun bila Zira cari di laman sosial masih ada pihak yang cuba mengambil kesempatan menjual kapsul ini secara terbuka.

Hati-hati uols supaya tidak terjebak dengan produk fake ini dan untuk mengelakkan daripada kesan yang membahayakan kesihatan diri anda. Pihak HQ tidak pernah sama sekali menjual dalam bentuk trial seperti di bawah. Dapatkan yang ORIGINAL terus dari HQ. Zira akan bantu anda untuk capai impian bersama pink lady ini.

pink lady trial fake

pink lady trial fake 1

Berapa Harga Pink Lady 2022?

Harga jualan Pink Lady adalah RM340 seunit tidak termasuk postage. Sebotol ada 60 biji kapsul didalamnya. Apa yang anda akan dapat lagi?

  • Percuma 1 Unit Perfume Bernilai RM55 (limited)
  • Percuma Bag Leather
  • Percuma Konsultansi 24 Jam Dari Zira sendiri!

Anda boleh kenalpasti dengan lebih teliti beza original vs fake melalui pelbagai cara yang ditunjukkan.

harga-pink-lady-2019

Nak dapatkan HARGA PROMOSI dari Zira dengan percuma postage? Cepat whatsapp Zira sekarang!

Apa yang penting ialah anda ikut sahaja arahan pemakanan dan beberapa tips penting yang Zira akan bagi nanti sebab dah ramai berjaya dengan bimbingan Zira sendiri! Ini adalah bukti kejayaan dari pelanggan Zira sendiri.

testimoni pink lady testimoni pink lady 1 testimoni pink lady 2 testimoni pink lady 3 testimoni pink lady 4

Alhamdulillah banyak kebaikan dan khasiat yang mereka dapat selepas mengamalkan Pink Lady dari hujung rambut hingga hujung kaki baik dalaman atau luaran. Setakat ini lebih 800 pelanggan yang Zira telah bantu mereka.

Nak jadi seperti mereka juga? Dapatkan harga promosi dari Zira sekarang stokis sah HQ semestinya original dan terbaru. Banyak lagi testimoni di Reaksi Pelanggan.

Hanya Amalkan 2 biji sekali sehari. Suami terpikat setiap hari. Hubungan indah kembali dirasai. Lebih Lentik, Montok, Ghairah, Sedap, Sempit. SUAMI anda akan MENGAUM LEBIH NIKMAT DARI BIASA TAU!

 

zira stokis pink lady original hq

NAZIRAH (ID 27299)

STOKIS SAH PINK LADY HQ

zira whatsapp

Komen

error:
FREE 1X FACIAL SHEET MASK (LIMITED)
WhatsApp chat